Belediyemizden esnafa dezenfektan ve maske

17 Nisan 2020 Cuma

Belediyemiz, insan yoğunluğunun fazla olduğu merkezi iş yerlerine dezenfektan ve maske dağıttı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptığı yoğun çalışmalar vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplayan belediyemiz, bu kez ana cadde üzerinde bulunan esnafa dezenfektan ve maske dağıtımı yaptı. Cadde üzerinde bulunan esnafı tek tek dolaşan Belediye Başkan Yardımcımız Lemzi Çöplü, esnafı genelgelere uygun hareket etmesi için uyardı. Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın selamını tüm esnafa ileten Lemzi Çöplü, ziyaret ettiği iş yerlerinde dezenfektan ve maske dağıttı.

Belediyemiz, açık olan tüm iş yerlerine dezenfektan ve maske dağıtımına önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Esnaftan belediyeye teşekkür

Kendilerine yönelik hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür eden iş yeri sahipleri de belediyemizin ücretsiz dezenfektan dağıtmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. Ayrıca dezenfektan ve maske bulmakta zorlandıklarını ifade eden iş yeri sahipleri, belediyenin bu ürünleri kendilerine kadar getirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Foto Galeri