Belediyemizden engelli öğrenciler için yemek

23 Mayıs 2013 Perşembe

Belediyemizden, Engelliler Haftası nedeniyle Çorum`da bulunan engelli öğrenci ve velilerine yönelik yemekli program düzenleyecek.

25 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00`da İnci Restaurant`ta düzenlenecek olan yemeğe ilimizde eğitim gören engelli öğrenciler ve onların velileri katılacak. Engellilere yönelik çalışmalar yapan derneklerin de yer alacağı yemekli programın sonunda engelli öğrenciler hazırladıkları gösteriyi davetlilere sunacaklar.

Çorum Belediyesi tarafından ihtiyacı olan engelli vatandaşlara da tekerlekli ve akülü araç hediye edilecek.