Belediyemizden emeklilere özel konser

6 Şubat 2015 Cuma

Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu`nun emekliler için düzenlediği konser Devlet Tiyatrosu Salonu`nda gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda bir açış konuşması yapan Emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı, gecenin düzenlenmesini sağlayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti. Emeklilerin birlik beraberliği açısından bu tür etkinliklerin önemli olduğunu söyleyen Kınıklı, üyelerle birlikte güzel bir gece geçirmek istediklerini belirtti.

Konuşmanın ardından Şef Kazım Mercan yönetimindeki Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından solo ve koro halinde türküler seslendirildi. Programın ikinci bölümünde de Metin Şahin ve Fikret Çıplak tarafından kısa bir dinleti gerçekleştirildi. Program sonunda koro yöneticilerine Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan tarafından çiçek verilirken, Turhan Candan`a da Emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı tarafından plaket verildi.