Belediyemizden dere temizliği

26 Aralık 2013 Perşembe

Belediyemiz, Sülüklü Deresi, Kuruköprü Deresi ve Melikgazi derelerinde temizlik çalışması başlattı.

Kış aylarında dere yataklarında oluşan kaba kirlilik, iş makineleri ve temizlik görevlilerince temizleniyor. Özellikle Melikgazi deresine atılan bahçe atıkları, araba lastikleri, kum ve diğer atıklar su akışını zorlaştırıp, biriken atıkların kötü koku oluşturması Belediye`yi harekete geçirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, dere temizliklerinin en kısa sürede temizleneceğini belirterek “Hemşehrilerimizde dere yataklarını kirletmemeleri ve atıkları derelere atmamaları konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz”; dedi.