BELEDİYEMİZDEN CUMHURİYET LİSESİ’NE NFK SINIFI

8 Mart 2013 Cuma

Belediyemiz, Cumhuriyet Lisesi`nde Üstad Necip Fazıl Kısakürek anısına NFK sınıfı açtı.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ve çok sayıda eğitimci ve öğrencinin katıldığı program öncesi Çorum Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi`nin tanıtım videosu izlendi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül törende yaptığı konuşmada Belediyecilik alanında yaptıkları çalışmalarla fiziki yatırımların yanında kültür ve sanat alanındaki faaliyetlere de önem verdiklerini belirten Gül, “Çorum`un kültürel ve sanatsal açıdan kalkınmasını da hedefliyoruz”; dedi.

Cumhuriyet Lisesi`nde düzenlenen programda konuşan Zeki Gül, Çorum Belediyesi tarafından bastırılan kitapların Mehmet Akif Ersoy`u anma programına katılan öğrencilere hediye edileceğini duyurdu.

Gül, konuşmasının ardından Mehmet Akif Ersoy ve Necip Fazıl Kısakürek`in eserlerinden oluşan kitap setini Cumhuriyet Lisesi Müdürü Vural Sucu`ya teslim etti. Program, Mehmet Akif Ersoy Kitapları Sergisi ve Necip Fazıl Şiir Sınıfı`nın açılışıyla sona erdi.