Belediyemizden çocuklara özel 23 Nisan etkinlikleri

23 Nisan 2015 Perşembe

Belediyemiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23-25 Nisan tarihleri arasında “23 Nisan Çocuk Şenliği”; düzenliyor.

Üç gün sürecek olan etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlenme imkanı bulacak. Kültür Park`a kurulacak Eğlence Parkı`nın yanı sıra Devlet Tiyatro Salonu`nda çocuklara özel balon katlama sanatı gösterileri yapılacak. Gençlik Merkezlerinde ise üç gün boyunca çocuklar için birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler gerçekleştirilecek.

23 Nisan Perşembe günü Devlet Tiyatro Salonu`nda saat 14.00 ve 17.00`da “Balonların Efendisi”; adlı balon katlama gösterisi olacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, aynı gün 09.00-17.00 saatleri arasında ise Belediye Gençlik Merkezlerinde tuval boyama ve sürpriz etkinlikler gerçekleştireceklerini kaydetti.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yine Kültür Park`ta kuracakları “Eğlence Parkı”;nda çocukların doyasıya eğlenebilmeleri amacıyla her türlü ayrıntıyı düşündüklerini dile getiren Gül, “23 Nisan`dan başlayarak 25 Nisan`a kadar tüm çocuklarımız için çok sayıda eğlence ve etkinlik düzenliyoruz. İnteraktif yarışmalar, eğlence parkı, sürpriz hediyeler, animasyon gösterileri, balon katlama oyunu, patlamış mısırlar ve pamuk şekerler çocuklarımızı bekliyor.”; diye konuştu.

Belediye Başkanı Yardımcısı Zeki Gül, tüm çocukları Belediye tarafından düzenlenecek olan 23 Nisan etkinliklerine davet etti.