Belediyemizden çocuklara "Dördü bir Arada" tiyatro gösterisi

25 Nisan 2014 Cuma

Belediyemiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nda çocukları ”Dördü bir Arada” adlı tiyatro oyunuyla buluşturdu.

Devlet Tiyatro Salonu`nda sahnelenen ve Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve çok sayıda öğrencinin velisiyle birlikte katıldığı tiyatro oyunu çocuklar tarafından oldukça beğenildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Bilgehan Güneş’in yazıp yönettiği ve Çorum Belediyesi NFK Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü tarafından sergilenen oyuna emeği geçenlere teşekkür etti.