Belediyemizden Çocuk İftarı

25 Nisan 2022 Pazartesi

Belediyemiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Velipaşa Hanı’nda çocuk iftarı düzenledi.

AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri,  Belediye Meclis Üyeleri, eğitimciler ve çok sayıda öğrencinin katıldığı iftar Velipaşa Hanı’nda düzenlendi.

Çocuk iftarına katılanların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Bugün hakikaten güzel bir gün. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Yarınlarınız aydınlık olsun” diye konuştu.

“Sizler bizim her şeyimizsiniz” diyen AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu, “Evimizin neşesi ülkemizin geleceği bahtınız yolunuz açık olsun. İnşallah. Geleceğin Cumhurbaşkanları, doktorları, öğretmenleri, hakimleri, savcıları sizler olacaksınız. 2053’ü 2071’i size emanet edeceğiz.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcıda yaptığı konuşmada “Sizler bizim geleceğimizsiniz, aydınlık yarınlarımızsınız.” şeklinde konuştu.

Foto Galeri