Belediyemizden ''Çanakkale’ye Vefa'' Tiyatrosu

24 Mart 2016 Perşembe

Belediyemiz Gençlik Merkezleri Tiyatro Kulübü öğrencileri “Çanakkale`ye Vefa”; adlı tiyatro oyunu ile 101. yılını kutladığımız Çanakkale Zaferi`nde şehit düşen ecdadımıza olan vefa ve saygı borcunu yerine getirdi.

Drama Öğretmeni Bilgehan Geniş`in çalıştırdığı üniversite, lise ve ilköğretim öğrencilerinden oluşan Çorum Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü “Çanakkale`ye Vefa”; adlı tiyatro oyununu Devlet Tiyatro Salonu`nda sergiledi. Oyun izleyiciler tarafından tam not alırken, oyunu izlemeye gelen seyirciler duygu dolu anlar yaşadı.