Belediyemizden "Çanakkale Destanı" konulu tiyatro oyunu

18 Mart 2014 Salı

Çorum Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle “1915 Çanakkale Destanı”; konulu tiyatro oyununu Çorumlularla buluşturacak.

Abdulkadir Katra tarafından yazılıp yönetilen ve Çanakkale Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan oyun 19 Mart Perşembe günü Devlet Tiyatro Salonu`nda saat 19.00`da başlayacak. Tüm Çorumluların katılımına açık olan oyun tek perde olarak sahnelenecek.

18 Mart`ın Türk tarihi açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Şanlı tarihimizi, vatanımızın kurtarılması için gencecik bedenlerin ölüme gittiğini bile bile nasıl kurşunlara siper olduğunu günümüz gençlerinin çok iyi bilmesi gerekiyor. Tarihimizi hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 1915 Çanakkale Destanı konulu tiyatro oyununa tüm Çorumluları davet etti.