Belediyemizden Çamdeğirmeni Sokaklara asfalt

23 Temmuz 2020 Perşembe

Belediyemiz, Çamdeğirmeni 14. ve 19. Sokaklarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

2020 yılı içerisinde hedeflerinin 100 bin ton asfaltı şehrin cadde ve sokaklarıyla buluşturmak oluğunu belirten Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Yağbat, “Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yerinde incelediği, mahalle sakinlerini dinlediği ve muhtarla istişare ederek Çamdeğirmeni Sokakların asfaltının yapılmasına karar verilmişti. Asfalt programımıza almak suretiyle alt yapı ve zemin çalışmasının ardından Çamdeğirmeni 14 ve 19. sokaklarımızı asfaltla buluşturduk. Mahalle sakinlerine ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Foto Galeri