Belediyemizden bir kültür eseri daha

18 Eylül 2014 Perşembe

Çorum`un kültürüne önemli katkılar sunan Çorum Belediyesi, Hıdırlık ve Ulumezarlık`ta bulunan taşların incelenerek eser haline getirildiği “Hıdırlık-Ulumezarlık Osmanlı Dönemi Çorum Mezar Taşları” isimli kitabı kültür hayatına kazandırdı.

Çorum Belediyesi kültür yayınları arasında çıkan yayınların Çorum`un kültür-sanat hayatına önemli katkılar sunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 2009 yılından beri 70 kitap bastırdıklarını kaydetti. Külcü, Çorum`un kültür hayatına ışık tutacak eserleri kitap haline getirmeye devam edeceklerini dile getirdi.