Belediyemizden Bağcılar’a 2 bin 579 ton asfalt

4 Eylül 2020 Cuma

Belediyemiz, alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri tarafından Gülabibey Mahallesi Bağcılar 5. Cadde ve Bağcılar Sokaklarda başlatılan asfalt çalışmaları tamamlandı. Belediye, bölgede 2579 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Bağcılar, yenilenen yollarıyla artık daha modern bir görünüme kavuştu.

Altyapı ve üstyapı hizmetlerini kenar mahallelerden başlatıp merkeze doğru getirmek hedefiyle çalışmalarını sürdüren belediyemiz, şehrin dört bir yanında girilmedik cadde ve sokak bırakmadan çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Önce altyapı eksiklikleri tamamlanan yollarda ekonomik ömrünü tamamlayan kanalizasyon hatları, yağmur ve içme suyu şebekelerini de yenileyen Çorum Belediyesi, sonrasında ise asfalt çalışmalarını tamamlıyor. Adeta sil baştan yapılan yollar, kent estetiğini ve Çorum halkının yaşam konforunu artırıyor.

Bağcılar Bölgesinde toplam 1070 metre uzunluğunda asfalt çalışması yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Gülabibey Mahallesi Bağcılar 5. Cadde ve Bağcılar Sokaklarla ilgili bizlere gelen talepleri değerlendirdik. Mahalle muhtarımızla yaptığımız istişareler neticesinde ekiplerimiz bu bölgede çalışmalarına hemen başladı. Kısa sürede altyapı ve asfalt çalışmalarını tamamladık. Gülabibeylihemşehrilerimize ve tüm Çorum’umuza hayırlı olsun” dedi.

Foto Galeri