20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Belediyemizden Anneler Günü’ne özel konser

10 Mayıs 2022 Salı

Sosyal Belediyecilikte örnek teşkil eden çalışmalara ve projelere imza atan Belediyemiz, birçok özel günde olduğu gibi Anneler Günü’nde de program düzenleyerek anneler i unutmadığını bir kez daha gösterdi.

Belediyemiz Buhara Kültür Merkezi’nde Anneler Günü münasebetiyle birbirinden güzel şarkı ve türkülerin seslendirildiği Anneler Günü Özel Konseri düzenlendi. Çorum’un yerel sanatçısı Melike Kaya’nın sahne aldığı konserde anneler ve Belediyemiz Engelli Eğitim Merkezi öğrencileri de müziklere eşlik ederek gönüllerince eğlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, annelere karanfil hediye ederek günlerini tebrik etti.

Foto Galeri