32°C az bulutlu

32°C az bulutlu

Belediyemizden ''Anneler Günü'' konferansı

7 Mayıs 2015 Perşembe

Belediyemiz Anneler Günü’nde anlamlı bir konferans düzenleyecek.

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde 7 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’te Devlet Tiyatro Salonu’nda düzenleyeceğikonferansta Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hülya Terzioğlu, “Dört büyük anne, dört büyük kadın” hakkında konuşacak.

Hülya Terzioğlu’nun hayata değer katan anneleri anlatacağı konferansa tüm Çorumlu kadınları davet eden Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Başta kendi annem olmak üzere tüm fedakar, mübarek annelerin anneler gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum.Tarihimiz kahraman annelerimizin destanları ile doludur. Biz de bu konferansta onları gündemimize almak istedik. Tüm hemşehrilerimizibu anlamlı etkinliğe bekliyorum.” diye konuştu.