Belediyemizden ''Alo Temizlik Hattı''

25 Aralık 2015 Cuma

Belediyemiz, çevreye ve geleceğe yönelik yatırım projelerini sürdürüyor. Çevreyi temiz tutmanın sadece çöp toplamaktan ibaret olmadığının bilincinde olan Çorum Belediyesi, çevre temizliği konusunda Çorum halkı ile birlikte hareket ederek temizlik bilincini yaygınlaştırmayı amaçlıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Temizlik İşleri personelinin yaptığı çalışmalarda Çorum halkı ile el ele vererek çalıştığını söyledi. Temizlikle ilgili yaşanan sorunlara daha hızlı müdahale etmek için “Alo Temizlik Hattı”;kurduklarını belirten Candan, “Hemşehrilerimiz Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan 333 11 99 numaralı Alo Temizlik Hattını, arayarak sokak ve caddelerin temizliği,evsel katı atıkların toplanması,ambalaj atıkları,bitkisel atık yağlar,atık piller ile ilgili istek ve şikayetlerini bizlere doğrudan bildirebilecekler. İstek ve şikayetlere en kısa sürede çözüm bulup hemşehrilerimizi çözümler konusunda bilgilendireceğiz.”; dedi.

Candan, Çorum halkının temizlik konusunda yaşanabilecek herhangi bir aksaklık ya da eksiklikle ilgili Alo Temizlik hattını kullanmaları konusunda duyarlı olmaları temennisinde bulundu.