33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

Belediyemizden afet bölgesine 5 bin fidan

4 Ağustos 2021 Çarşamba

Yangın bölgesine 5 bin adet fidan dikilmesi için Belediyemiz tarafından maddi destek sağlanmasının talep edildiği gündem maddesi Belediye Meclisi’nde görüşülerek karara bağlandı. Ülkemizin yangınlarla mücadele ettiği bu günlerde Belediye olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Adeta vatan savunması gibi bir mücadele içerisindeyiz. Milletimiz ve devletimiz el ele o coğrafyayı yeniden yeşillendirecek.”dedi. Başkan Aşgın’ın konuşmasının ardından gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Toplantı sonunda ise Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, tüm katılımcılara fidan hediye etti.

Foto Galeri

Belediyemizden afet bölgesine 5 bin fidan Belediyemizden afet bölgesine 5 bin fidan Belediyemizden afet bölgesine 5 bin fidan