Belediyemizden açık lise okuyan kadınlara kurs

4 Kasım 2013 Pazartesi

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi ile Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi açık öğretim ortaokul ve lisede okuyan kadınlara yönelik kurs düzenledi. 30 Ekim Çarşamba günü başlayan ve haftada iki gün sürecek kurslar dönem boyu devam edecek.

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nden yapılan açıklamada sosyal ve kültürel alanda olduğu gibi eğitim alanında da Çorumlu kadınlara tam destek verdiği belirtilerek “Her hafta Çarşamba ve Perşembe günleri yapılacak olan açık lise ve ortaokul okuyan kadınlara yönelik kurslarımızla kadınlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Kadınlarımız bilgi birikimlerini artırarak hem derslerine hem de hayata ışık kaynağı olacaklarına inanıyoruz” denildi.