20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Belediyemizden 5 yeni kitap

10 Mayıs 2022 Salı

Belediyemiz, kültür yayınlarını 5 yeni eserle daha da zenginleştirdi. Çorum’un yakın tarihi ve kültürel mirasına ışık tutan eserler okurların ilgisine sunuldu.

Kentin sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar sunan Belediyemiz, 5 yeni eseri kültür yayınlarına dâhil etti. Kültürel mirasımızın gelecek kuşaklara aktarılması ve yaşatılmasını sağlayan çalışmalara destek vermeye devam eden Belediyemiz, farklı yazarlar tarafından hazırlanan 5 ayrı kitabın baskısını yaptırarak Çorum’un kültürel hafızasına kazandırdı.

Prof. Dr. Özer Şenödeyici ve Arif Can Koçak’ın “Elvan Çelebi ve Eserlerinden Seçmeler” adlı kitabı, eğitimci – yazar Ethem Erkoç’un “Ömrümün 60 Yılı (1961 – 2021)” adlı kitabı, İbrahim Gösterir’in “Çorum Yöresi Deyimleri Sözlüğü” ve “Çorum Yöresi Ağızları Sözlüğü” kitapları ile Muzaffer Gündoğar’ın “Çorum Halkevi ve Çorumlu Dergisi” kitapları Çorum Belediyesi tarafından okurların istifadesine sunuldu.

Basımı yapılan eserler Belediyemiz Kent Arşivi’nden temin edilebilecek.

Belediyemizden 5 yeni kitap