Belediyemizden 4000 öğrenciye karne hediyesi

25 Ocak 2016 Pazartesi

Belediyemiz, merkeze bağlı tüm ilkokullarda eğitim gören öğrencilere Zeka ve Akıl Oyunları kitapçığı ve 4`lü tangram hediye etti.

Öğrencilerin yarı yıl tatillerini verimli ve zevli bir şekilde geçirmeleri, gençlerin ukunu genişletmelerine yardımcı olmak amacıyla dağıttıkları hediyeler hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, merkeze bağlı tüm ilkokulların 3. sınıf öğrencilerine 4.000 adet “Zeka ve Akıl Oyanları”; kitapçığı ve “4`lütangram”; oyunu dağıtıldığını söyledi.

17 Ocak 2016 Pazar günü Necip Fazıl Gençlik Merkezi`nde düzenlenen “3. Akıl oyunları Ödül Töreninde”; bu hediyelerin müjdesini verdikleri belirten Başkan Külcü, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi bizim en büyük arzumuzdur. Belediyemiz bünyesinde faaliyete geçirdiğimiz Gençlik Merkezlerimizde öğrencilerimize en iyi eğitimi vermeye gayret ediyoruz. Problem çözme yeteneklerini geliştirecek, doğru karar verme ve yeni stratejiler üretme potansiyellerini artıracağını inandığımız bu çalışmada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Tüm öğrencilerimize iyi bir tatil geçirmelerini ve başarılarının devam etmesini temenni ediyorum.”; dedi.