31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

BELEDİYEMİZDEN 1800 KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ

13 Ağustos 2012 Pazartesi

Belediyemiz, Gülabibey ve Mimar Sinan Mahallesi sakinlerini iftar yemeğinde buluşturdu. Rüstem Eren Parkı`nda gerçekleştirilen iftar yemeğine yaklaşık 1800 kişi katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün yanı sıra AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker ve çok sayıda mahallelinin katıldığı iftar yemeği coşkulu geçti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, iftar öncesi yaptığı konuşmada, iftar yemeğine katıldıkları için tüm mahalle sakinlerine teşekkür etti. “Allah ağzımızın tadını bozmasın”; diyen Başkan Külcü, “Bu güzellikler önce rabbimden, sonra da sizlerdendir”; dedi.

Allah`a tüm milletle birlikte huzur içerisinde bayram yaşamak için dua ettiklerini belirten Başkan Külcü, “Önümüzde bir haftalık bir zaman kaldı. Bunu da inşallah doya doya ramazanın huzuru içerisinde yaşayıp bayrama kavuşacağız. Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Allah sevdiklerinizle beraber her gününüzü bayram tadında her gününüzü ramazan bereketiyle yaşamayı bizlere nasip etsin.”; dedi.

Ceylan: İnşallah Bayramımızı da bir ve beraberce kutlarız

İftar programında konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan da iftara katılan vatandaşların yaklaşan Ramazan Bayramı`nı tebrik ederek “İnşallah Ramazan Bayramımızı da birlik beraberlik içinde geçiririz. Dünyamızın ve ülkemizin değişik yerlerinde silah altında yaşayan bir yudum su ile orucunu açan din kardeşlerimiz için Allah`a dua ediyoruz. Bizler de hamd olsun ki böyle güzel bir vatanda böyle güzel bir memlekette huzur içinde iftarımızı yapıyoruz.”; dedi.

Köse: Bu iftar Ramazan ayına yakışır özel bir program oldu

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse de yaptğı konuşmada iftarı düzenleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti. “Bugün burada bu güzel mekanda bizleri aynı sofra altında birleştiren, buluşturan Belediye Başkanımıza mahalle sakinleri ve şahsım adına teşekkür ediyorum.”; diyen Mustafa Köse, “Bu özel aya yakışır özel bir programdı. Zannediyorum Çorum`da bugüne kadar düzenlenmiş olan mahalle iftarlarından ilki olduğunu ve bu programların devam edeceğinin biliyorum. Umarım önümüzdeki yıllarda daha kalabalık iftar yemeklerinde buluşmak nasip olur.”; dedi.

Durgun: Mahallem hiçbir dönemde bu kadar hizmet almadı

Gülabibey Mahallesi muhtarı Hikmet Durgun da iftar öncesi yaptığı konuşmada Gülabibey Mahallesi`nin yeni yeni hizmet almaya başladığını belirterek “Sayın Başkanım siz bizim baş tacımızsınız. Bizler sizi çok seviyoruz. Bu tür organizasyonlar bu zamana kadar pek yapılmadı. Bizi böylesine güzel bir ortamda buluşturduğunuz için sizlere sonsuz şükranlarımızı sunuyorum”; diye konuştu.

Şeker: Başkan Külcü`ye canı gönülden teşekkür ediyorum

Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker de iftar programını düzenleyen Başkan Külcü ve davete katılanlara teşekkür etti.

Çorum Belediyemizin iki mahalle sakinlerine yönelik birlik beraberlik ve kaynaşma yemeği düzenlemesiyle bir araya geldiklerini dile getiren Fevzi Şeker, “Bu güzel ortamı bu güzel geceyi bizlere hazırlayan Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü`ye şahsım ve sizler adına canı gönülden teşekkür ediyorum”; diye konuştu.