Belediyemizde bayramlaşma ikinci gün

10 Eylül 2016 Cumartesi

Kurban Bayramı nedeniyle Belediyemizde sivil toplum örgütleri, partililer ve vatandaşlarla yapılacak olan bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan bayramlaşma merasimi 13.00-14.00 arasında yapılacak.

Belediyemiz, kesim yerlerinde personel görevlendirecek

Belediyemiz, vatandaşların kurbanlarını rahatça kesebilmeleri için kesim merkezlerinde personel görevlendirilecek. Görevlendirilen personel, kesim noktalarının temizliği, etrafa saçılabilecek kurban atıkların kaldırılması ve oluşacak diğer sorunlarla ilgili müdahalelerde bulunacak.

Belediyemizden 50 bin broşür

Belediyemiz, kurban kesim yerlerini belirten ve kurban kesiminde dikkat edilecek hususları anlatan broşür hazırlattı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün bayram mesajının da yer aldığı broşürler, Çorum genelindeki tüm camilerde ve oluşturulan standlarda dağıtılmaya başlandı.