Belediyemizde bayramlaşma 2. gün yapıldı

21 Ekim 2013 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, belediye çalışanları, partililer, sivil toplum örgütü temsilcileri ve Çorum halkı ile bayramlaştı.

Başkanlık Makamında düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkanlık Makamına bayramlaşmak için gelen tüm konukları ile yakından ilgilenerek onlara çikolata ve kolonya ikram etti.