BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA 1.GÜN YAPILDI

22 Ağustos 2012 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, belediye çalışanları ve halkla bayramlaştı. Başkanlık makamında düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu, Murat Yıldırım, Cahit Bağcı, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar ve çok sayıda halk katıldı.

Personelinin bayramını kutlayan Başkan Külcü, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkan Külcü, bir ve beraber olunduğu müddetçe aşılamayacak hiçbir sorunun bulunmadığının altını çizdi.

Hedeflerinin Çorum`u bölgesinde marka kent yapmak olduğunu belirten Külcü, bu hedef doğrultusunda çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.