Belediyemiz, yaralı köpeğin tedavisini yaptı

9 Nisan 2020 Perşembe

Hayvansever vatandaşlar tarafından durumu bildirilen ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Çorum Şube Müdürlüğü personeli tarafından Çorum’a getirilen yararı köpek, belediyemiz tarafından tedavi edildi. Bayat İlçesinden gelen yaralı köpek şimdi emin ellerde tedavisinin tamamlanmasını bekliyor.

Daha önce Bayat’ta karın bölgesinden bir operasyon geçiren yaralı köpeğin durumunun iyiye gitmemesi ve hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine getirildiğini söyleyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, görevli personelin yaralı köpeğe anında müdahalede bulunduğunu kaydetti. Daha önce de benzer vakalarla getirilen hayvanları burada başarılı bir şekilde tedavi ettiklerini belirten Başkan Aşgın, “Yapılan muayene sonucunda köpeğimizin yarasının enfeksiyon kaptığı anlaşıldı ve yarası temizlenerek kapatıldı. Yaralı köpeğimizi şu anda geçici hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezimizde müşahede altında tutuyoruz. Bir süre daha misafirimiz olacak. Bir ayağı çok önceden kaybettiği anlaşılan köpeğimizin kısa sürede iyileşmesini umut ediyoruz.” dedi.

Foto Galeri

Belediyemiz, yaralı köpeğin tedavisini yaptı Belediyemiz, yaralı köpeğin tedavisini yaptı Belediyemiz, yaralı köpeğin tedavisini yaptı Belediyemiz, yaralı köpeğin tedavisini yaptı