32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

Belediyemiz villa, konut ve ticaret arsası satıyor

18 Ağustos 2021 Çarşamba

Belediyemiz villa, konut ve ticaret arsalarını ihale yoluyla satacak.

Ayarık ve İbrahimçayırı bölgesinde bulunan villa-konut sitesi arsaları, Çepni Mahallesinde bulunan Ticaret arsası, Gülabibey Mahallesinde bulunan Ticaret+Konut arsaları satılacak. 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre gerçekleştirilecek ihale 20.08.2021 Cuma günü saat: 14.00’da Çorum Belediyesi Meclis Salonunda yapılacak.

İhaleye katılacak vatandaşlar satılacak arsalara ait listeye https://corum.bel.tr/4-adet-arsa-satis-ihalesi/ internet adresinden ulaşabilirler.

Foto Galeri

Belediyemiz villa, konut ve ticaret arsası satıyor Belediyemiz villa, konut ve ticaret arsası satıyor Belediyemiz villa, konut ve ticaret arsası satıyor Belediyemiz villa, konut ve ticaret arsası satıyor