Belediyemiz Villa-Konut arsaları satacak

4 Mart 2022 Cuma

Belediyemiz Kuruçay Mevkii Silmkent bölgesinde bulunan Villa-Konut arsalarını ihale ile satacak.

Kuruçay Mevkii Slimkent bölgesinde bulunan 10 adet Villa-Konut arsalarının 2886 sayılı kanunun 45. Maddesine göre açık teklif arttırma usulü ile satılacaktır.

İhale, 9 Mart Çarşamba günü saat: 15.00’da Turgut Özal İş Merkezi Kat: 4’te konferans salonunda yapılacak. Satılacak arsalara ait listeye https://corum.bel.tr/10-adet-arsa-satisi/ internet adresinden ulaşılabilir.

Foto Galeri

Belediyemiz Villa-Konut arsaları satacak Belediyemiz Villa-Konut arsaları satacak