Belediyemiz Varinli Caddesi’ni yeniliyor

9 Eylül 2020 Çarşamba

Belediyemiz, VarinliCaddesinde kazı çalışması başlattı. Kazı çalışmalarının ardından yolun asfaltı da tamamen yenilenmiş olacak.

Varinli Caddesi’nin Eşref Hocaya bağlanan bölümünde zaman içerisinde yıpranmalar oluştuğunu ve yolda bozulmalar meydana geldiğini belirten Belediye Başkan Yardımcımız Alper Zahir, caddenin 190 metrelik kısmında kazı çalışması başlattıklarını söyledi. Zahir, “Şehrimizin en işlek caddelerinden olan Varinli Caddesinde daha önce asfalt çalışması yapmıştık. Kalan metrelik kısmında da çalışmalarımızı başlattık. Kısa süre içerisinde yoldaki çalışmayı tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” diye konuştu.

Foto Galeri