31°C parçalı bulutlu

31°C parçalı bulutlu

BELEDİYEMİZ ÜNİVERSİTE ŞENLİĞİNDE

18 Mayıs 2011 Çarşamba

Belediyemiz 5.Hitit Üniversitesi 5. Bahar Şenlikleri`nin yapıldığı Fen Edebiyat Fakültesine stant açtı.

Açılan stantta Çorum Belediyesi`nin bugüne kadar Çorum`a kazandırdığı yazılı ve görsel kültür yayınları yer alıyor. 1-14 Mayıs 2011 tarihleri arasında Hürriyet meydanında açık kalan Kitap Fuar`ın da açılan standının bir benzerini Hitit Üniversitesi 5. Bahar Şenlikleri`nde de açan Belediye standı Kitap Fuarında olduğu gibi burada da ilgi görüyor.

Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi bahçesinde yapılan şenlikler süresince açık kalacak olan Çorum Belediyesi standının Çorum dışından ilimize gelen öğrenciler ve yabancı konukların Çorum`u daha iyi tanıması açısında da önem bir rol oynaması bekleniyor.