Belediyemiz TSM Korosundan Bahar Konseri

15 Mart 2022 Salı

Belediyemiz Türk Sanat Müziği Korosu, 16 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek konserde birbirinden güzel eserleri Çorumlu müzikseverlerin beğenisine sunacak.

Koro Şefi Atakan Tetik yönetiminde uzun zamandır çalışmalarını sürdüren Türk Sanat Müziği Korosu, müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

Mart ayı kültür sanat ajandasındaki etkinlikleri bir bir hayata geçiren Belediyemiz, Türk Sanat Müziği Korosunun uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüğü Bahar Konserini 16 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirecek.

TSM korosunun gerçekleştireceği Bahar Konserine tüm halkımız davet edildi.

Foto Galeri

Belediyemiz TSM Korosundan Bahar Konseri Belediyemiz TSM Korosundan Bahar Konseri