Belediyemiz TSM Korosu'na ud kursu

10 Eylül 2014 Çarşamba

Belediyemiz Türk Sanat Müziği Korosu üyelerine bu yıl ud kursu da verilecek.TMS korosu yeni sezon çalışmalarına 11 Eylül Perşembe günü başlıyor. Şef Ömer Erdal Cerit yönetiminde Pazartesi ve Perşembe günleri koro çalışması yapacak olan koro üyelerine her Pazartesi günü keman, klarnet, kanun ve ritim kurslarının yanı sıra ud kursu da verilecek.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da TRT’nin üstatları enstrümanları koro çalışmalarına katılanlara kurs vermeye devam edecek. Müzik bilgisini geliştirmek isteyenlere verilecek olan enstrüman kurslarına bu yıl ud da eklendi. Her hafta pazartesi günü saat 17’de NFK Gençlik Merkezi’nde verilecek olan enstrüman kursları müzikseverler için büyük öneme sahip.

Gül: Kültürel etkinlikleri destekliyoruz

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, enstrüman kurslarına geleneksel müzik aletlerimizden ud’un da eklenmesinden bir hayli memnun. Sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerin şehirde yaşayanların huzuru ve mutluluğu için önemli olduğunu söyleyen Gül, Çorum da müziğe katkı sağlayan Şef Ömer Erdal Cerit ‘e ve koro üyelerine ve TRT’nin üstatlarına teşekkür ediyorum.” dedi.