31°C parçalı bulutlu

31°C parçalı bulutlu

BELEDİYEMİZ TSM KOROSU ŞÖLENE HAZIR

18 Mayıs 2011 Çarşamba

Belediyemiz, Türk Sanat Müziği Korosu “Fasl-ı Bahar”; adı altında iki konser verecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, yaptığı açıklamada Belediye Türk Sanat Müziği Korosunun 20 ve 21 Mayıs 2011 tarihlerinde Devlet Tiyatro Salonunda konser vereceğini her iki konserin başlama saatinin 20.00 olduğunu söyledi.

20 Mayıs Cuma akşamı gerçekleşecek konserin davetiyeli olduğunu belirten Zeki Gül, 21 Mayıs`ta yapılacak konseri ise tüm Çorumluların davetiyesiz izleyebileceklerini açıkladı. Gül, ” Belediyemiz Türk Sanat Müziği korosu tecrübeli sanatçılardan oluşan güzide bir ekip olup, bu nedenle verilecek konserlerin beğeni ile izleneceğine inanıyorum. Musiki seven hemşehrilerimiz mutlaka bu konserleri izlesinler”; dedi.