Belediyemiz, sokaktaki canları unutmuyor

18 Ocak 2021 Pazartesi

Belediyemiz, sokağa çıkma kısıtlaması ve kar yağışı sonrası görülen soğuklarda sokak hayvanlarını unutmadı. Ekipler, şehrin dört bir yanına yem ve mama bıraktı.

Havaların soğumasıyla beraber sokak hayvanlarına yönelik mama ve yem öğün sayısını artıran belediye ekipleri, hafta sonu kısıtlamasında da sokaktaki canları unutmadı. Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Bu soğuk günlerde sokaktaki canlar için mama ve yem öğünlerini artırdık. Ekiplerimiz, düzenli olarak belirli bölgelere yem ve mama bırakıyor.” dedi.

Foto Galeri

Belediyemiz, sokaktaki canları unutmuyor Belediyemiz, sokaktaki canları unutmuyor Belediyemiz, sokaktaki canları unutmuyor Belediyemiz, sokaktaki canları unutmuyor Belediyemiz, sokaktaki canları unutmuyor Belediyemiz, sokaktaki canları unutmuyor Belediyemiz, sokaktaki canları unutmuyor Belediyemiz, sokaktaki canları unutmuyor Belediyemiz, sokaktaki canları unutmuyor