Belediyemiz Silmkent’te konut arsası satacak

27 Kasım 2020 Cuma

Belediyemiz, Silmkent bölgesinde 2 kat konut işaretli arsaları ihale ile satacak.

Basın Birimimizden yapılan açıklamada Silmkent’te mülkiyeti belediyeye ait olan villa arsalarının kapalı teklif usulüyle satılacağı belirtilerek “7 bin 993 metrekare ve 6 bin 716 metrekare alanlara sahip 2 kat konut işaretli villa site arsaları 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a Maddesine istinaden kapalı teklif artırma usulü ile hazırlanan şartname dahilinde satışa sunulacaktır. İhale, 30 Kasım 2020 Pazartesi günü saat 14.00’te  Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.” denildi.

Belediyemiz Silmkent’te konut arsası satacak