21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Belediyemiz, Sel Sokak’ta kaldırımları genişletiliyor

14 Ekim 2015 Çarşamba

Belediyemiz, şehrin en işlek sokaklarından birisi olan Sel Sokak`taki kaldırımları yeniliyor. Yayaların yoğun kullandığı yolda kaldırımlar genişletilecek.

Kaldırımlarda genişletme işlemi yapıldıktan sonra yol kenarına araç park edemeyeceğini, araç ve yaya trafiğinin rahatlayacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “Sel Sokak`ta yaya kaldırımlarını genişletiyoruz. Yol kenarlarına dükkan sahiplerinin mal indirip-bindirmesini kolaylaştırmak için cepler yapıyoruz. Bu da araç trafiğinin rahatlaması anlamına geliyor.” dedi.

Sel Sokak`ın yayalar ve esnaf için önemli bir güzergah olduğunu ifade eden Zahir, buraya toplamda 1000 m2kaldırım yapacaklarını sözlerine ekledi.