Belediyemiz şehrin farklı noktalarına el dezenfektanı yerleştirdi

24 Mart 2020 Salı

Çorum Belediyesimiz tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında şehrin farklı noktalarına el dezenfektan aparatları yerleştirildi.

Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından yapılan çalışma ile birlikte, el dezenfektan aparatları Belediye önü, PTT önü, otobüs durakları, kuyumcular çarşısı, Hürriyet Meydanı başta olmak üzere, kapalı pazar yerleri, şehirlerarası otobüs terminali gibi şehrin farklı noktalarına yerleştirildi. Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlere koydukları dezenfektan aparatlarının belirli periyotlarla kontrol edileceğini belirterek dezenfektan sayısının artırılacağını da sözlerine ekledi.

Evde kal çağrısına mümkün olduğunca riayet ettiklerini, ancak zorunlu nedenlerle dışarıya çıktıklarını belirten vatandaşlar da uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Foto Galeri