Belediyemiz, personeline eğitim semineri düzenledi

4 Kasım 2013 Pazartesi

Belediyemiz, personeline yönelik eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor. Belediye personelinin halkla ilişkilerini geliştirmek ve daha üst düzeye taşımak, personelin arşiv ve elektronik belgeyi yönetim sistemini kavraması ve resmi yazışma kurallarını tam anlamıyla öğrenebilmeleri amacıyla seminer düzenledi. 30 Ekim – 01 Kasım tarihleri arasında üç gün düzenlenen seminer Belediye Konferans Salonu`nda gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya, Belediye personelinin kendini geliştirmesi amacıyla çeşitli dönemlerde hizmet içi eğitim seminerleri düzenlediklerini belirterek düzenlenen bu seminerlere konusunda uzman kişileri davet ettiklerini belirtti. Karakaya, “30 Ekim 2013 tarihinde Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bayter tarafından Arşiv ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi konusunda, 31 Ekim 2013 tarihinde İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Recep Demir tarafından Taşınır Mal Yönetmeliği, 1 Kasım 2013 tarihinde de Resmi Yazışma Kuralları hakkında, yine 1 Kasım 2013 Cuma günü Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman tarafından Halkla İlişkiler konulu bir seminer verildi. Personelimize faydalı olduğunu düşündüğümüz bu tür eğitim seminerlerimiz ilerleyen günlerde bir plan dahilin de devam edecektir”; dedi.