BELEDİYEMİZ PERSONELİ İNCESU KANYONUNDA STRES ATTI

6 Haziran 2012 Çarşamba

Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediyemiz personellerine yönelik İncesu Kanyonuna gezi düzenlendi.

Belediye personellerine motivasyon amaçlı gerçekleştirilen geziye Belediye birim müdürlerinin yanı sıra yaklaşık 90 personel aileleri ile birlikte katıldı.

İlk olarak İncesu Kanyonunda sabah kahvaltısı yapan ekip daha sonra Kanyonda unutulmaz bir gezi yaptı. Neşeli geçen kanyon gezisinde Belediye personelleri stres attı.

İncesu parkında öğle yemeğinde bir araya gelen personeller, düzenlenen canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.