25°C parçalı az bulutlu

25°C parçalı az bulutlu

BELEDİYEMİZ ONKO-SAV VE KAN-DER'E YEMEK VERECEK

6 Nisan 2011 Çarşamba

Belediyemiz 1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle Çorum Onkoloji Hastaları ve Savaşım Derneği ile Kan-Der üyelerine bir yemek verecek.

Belediyemiz, tarafından kanserli hastalara verilecek yemek 9 Nisan 2011 Cumartesi günü saat 13.00 da Penez Resturantta gerçekleşecek. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kanser`in çağın hastalığı olduğunu maalesef bu hastalığın her geçen gün giderek arttığını söyledi.

Belediye olarak ONKO-SAV ve KAN-DER`e ellerinden geldiği ölçüde destek olduklarını belirten Zeki Gül, ” Kanser hastalığı ile mücadele eden arkadaşlarımıza kendilerinin yanında olduğumuzu hatırlatmak amacıyla böyle bir organizasyonla bir araya gelme ihtiyacı hissettik”; dedi.

1972 yılından beri 1-7 Nisan tarihleri arasının Türkiye`de Kanser Haftası olarak kabul edildiğini hatırlatan Zeki Gül, Kanserin tehlikeli boyutu yanında tedavisinde kullanılan pahalı teknoloji ve ilaçlar gibi faktörler, ekonomik boyutunu da ön plana çıkardığını bu nedenle bu hastalığa yakalan insanların maddi ve manevi olarak desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Gül, 9 Nisan 2011 tarihinde saat 13.00 da Penez resturantta verilecek yemeğe tüm Çorum Onkoloji Hastaları ve Savaşım Derneği ile Kan-Der üyelerini beklediklerini de sözlerine ekledi.