Belediyemiz, öğrencilere ve emeklilere Çanakkale gezisi düzenledi

15 Haziran 2013 Cumartesi

Belediyemiz, 500 öğrenci ve 200 emekliye Çanakkale gezisi düzenledi.

Belediye 500 öğrenci ile 200 emekliyi Çanakkale’ye uğurlarken, 4 Kafile halinde gerçekleştirilen gezinin ilk kafilesi şehitlikleri ziyaret ederek Çorum’a döndü.
Dün akşam saat 19.00’da Saat Kulesi yanından hareket eden öğrencilerin yer aldığı 5 otobüs bu sabah itibariyle Çanakkale’ye indi. Çanakkale’de Kurtuluş Savaşı’nda en şiddetli çarpışmaların yaşandığı yerleri bir bir gezecek olan öğrenciler, Gelibolu’yu gezdikten sonra Çorum’a hareket edecek.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Öğrencilerimizi ve emeklilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz gezide Çanakkale gezisi kapsamında Çanakkale Savaşı’nda en şiddetli çarpışmaların yaşandığı Gelibolu’yu da gezecekler. Gençlerimiz tarihlerini iyi öğrenmeli ve bu çerçevede gençlerimizi Çanakkale’ye gönderiyoruz. Öğrencilerimizle birlikte 200 emekli hemşehrimizi de Çanakkale’ye gönderiyoruz.” dedi.