BELEDİYEMİZ MİNİKLERİ YİNE SEVİNDİRDİ

21 Haziran 2012 Perşembe

Belediyemiz, her yıl olduğu gibi minik futbolculara malzeme yardımında bulundu.

Mahalleler arası Futbol Turnuvası öncesi tüm mahalle takımlarına spor malzemesi dağıtım törenine Belediye Başkan Muzaffer Külcü`nün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğir, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran ve mahalle temsilcileri katıldı.

Minik futbolculara malzeme dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Sizler Türkiye`nin geleceğisiniz. Türkiye`nin geleceğini gözlerinizdeki pırıltının üzerine kuracağız”; dedi.

Turnuvada kazanmak ya da kaybetmenin o kadar önemli olmadığına dikkat çeken Muzaffer Külcü, “Sizler burada ne kadar heyecan duyuyorsanız biz de o kadar heyecanlanıyoruz. Sizinle aynı heyecanı paylaşıyoruz.

Her vatandaşımızı zihnen, ruhen ve bedenen gelecek dönemlere hazırlamak gibi bir yükümlülüğümüz de var. Biz de bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bugün burada bunun temellerini atıyoruz. Sizler, Türkiye`nin geleceğisiniz. İnşallah, Türkiye`nin geleceğini gözlerinizdeki pırıltının üzerine kuracağız.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye olarak spora yaptıkları fiziki yatırımlardan da bahsederek 15 bin kişilik stadyum, 3.500 kişilik spor salonu ve 150 kişilik sporcu eğitim merkezinden oluşan spor kompleksinin yapımına en kısa sürede başlanacağını müjdeledi. İhalenin önümüzdeki hafta yapılacağını hatırlatan Külcü, “Şimdi, hep yapacağız, edeceğiz diyoruz. Ama 15-20 gün sonra başladık yapıyoruz diyeceğiz”; dedi.