32°C parçalı bulutlu

32°C parçalı bulutlu

BELEDİYEMİZ, MİNİK SPORCULARI SEVİNDİRDİ

13 Temmuz 2011 Çarşamba

Belediyemiz, her zaman olduğu gibi bu yıl da Mahallelerarası Minikler Futbol Turnuvası`nda mücadele edecek takımlara malzeme desteği sağladı. Malzeme dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Gül, amatör spora destek veren bir belediye başkanları olduğu için çok şanslı olduklarını ifade etti.

Mahallelerarası Minikler Futbol Turnuvası`nda mücadele edecek takımlara, Belediyemiz tarafından spor malzemesi dağıtıldı.

Dün 1 No`lu Dış Saha`da saat 18.00`da başlayan malzeme dağıtım törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, HİF Sorumlusu Ahmet Aylar, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve Tekvando İl Temsilcisi Mustafa Kanat takım temsilcileri ve sporcular katıldı.

ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, malzeme dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Belediye`nin her zaman spora destek olduğuna dikkat çekti ve bu doğrultuda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ise, amatör spora destek veren bir Belediye Başkanları olduğu için çok şanslı bir il olduklarına dikkat çekti. Gül, sporculardan da öncelikle ahlaklı olmalarını isterken, iyi bir sporcu olmanın yolunun ahlaklı olmaktan geçtiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından, Mahallelerarası Minikler Futbol Turnuvası`nda mücadele edecek olan 16 takıma, forma, şort, krampon, tozluk, tekmelik ve top dağıtımı yapıldı.