22°C parçalı bulutlu

22°C parçalı bulutlu

Belediyemiz mezarlıklarda 50 bin ücretsiz çiçek

22 Eylül 2015 Salı

Belediyemiz, Kurban Bayramı arefesinde ve bayramın 1. günü mezarlıklarda ücretsiz çiçek dağıtımı yapacak. Mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlar hem dualarını edecek hem de yakınlarının kabirlerini çiçeklerle donatacak.

Hıdırlık, Ulumezarlık ve Çiftlik Mezarlığı`nda arefe günü ve bayramın 1. günü sabah namazından itibaren 50 bin çiçek dağıtılacağını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmesi için gerekli bütün önlemlerin alındığını belirtti.

Belediyemiz, Ramazan Bayramı’nda da mezarlıklarda 45 bin adet çiçek dağıtmıştı.