Belediyemiz, merkeze bağlı 42 köyün çöpünü alacak

21 Nisan 2016 Perşembe

Belediyemiz, merkeze bağlı 42 köyün çöplerini alacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler köylere konteynır konmaya başlandı.

Şehir merkezine yakın olan 42 köyün çöplerini Çorum Belediyesi`nin toplayacağını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, bu amaçla köylere konteynır dağıtımı yaptıklarını söyledi. Bu yıl etkin olarak başladıkları haşereyle mücadele kapsamında yürüttükleri projeyle haşerelerin larva bırakabilecekleri ve çoğalacakları alanları kaldırdıklarını, karasinek ve sivrisineğin gereğinden fazla üremesini kontrol altına almayı hedeflediklerini dile getiren Turhan Candan, “Karapürçek Köyü`nde hayvansal atık alanlarına haşereyle vektörel mücadele kapsamında biyosidal müdahalede bulunduk. Haşereyle mücadeleye gerekli görülen alanlarda çalışmalarımızı sürdüreceğiz”; dedi.