33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

Belediyemiz, Malazgirt Kutlamalarına Katıldı

25 Ağustos 2021 Çarşamba

Belediyemiz, Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Malazgirt Zaferi’nin 950’nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Bitlis’in Ahlat İlçesindeki Millet Bahçesi’ne çadır kurarak kentin tanıtımına katkı sağlıyor.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen program kapsamında kurulan 50 çadır arasında belediyemizin çadırı da yerini aldı.

Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kutlama alanına oba çadırı kuruldu. Çadıra gelen ziyaretçilere sıcak Çorum Leblebisi ikramında bulunularak belediyenin Çorum’u tanıtıcı kültür yayınları gelenlere hediye ediliyor. Ayrıca yakın bir tarihte Sıklık bölgesinde açılacak olan Gençlik Obası’nın da tanıtımı yapılıyor.

Foto Galeri

Belediyemiz, Malazgirt Kutlamalarına Katıldı Belediyemiz, Malazgirt Kutlamalarına Katıldı Belediyemiz, Malazgirt Kutlamalarına Katıldı Belediyemiz, Malazgirt Kutlamalarına Katıldı