21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Belediyemiz, Kültür Park'a mescit yapıyor

20 Ekim 2015 Salı

Belediyemiz, halkın yoğun ilgi gösterdiği ve şehrin büyük parkları arasında yer alan Kültür Park`a mescit ve abdesthane yapıyor.

Kültür Park`ın şehrin önemli yaşam alanlarından biri olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kütür Park`a mescit ve abdesthane yapılması için vatandaşlar tarafından kendilerine yoğun bir talep geldiğini, bu talepleri değerlendirerek çalışmalara başladıkların söyledi. Yapımına başlanan mescidin kısa süre içerisinde hizmete gireceğini kaydeden Başkan Külcü, “Vatandaşlarımız, Kültür Park’a aileleri ile birlikte gidiyor, burada vakit geçiriyor. Böylesine nezih bir mekanda vakit geçirirken insanlarımızın ibadetlerini rahatça yerine getirebilmeleri, için başlattığımız çalışmamız tamamlanmak üzere. Yapımı devam eden mescitin yanında 2 lavabo, 2 abdesthane, bebek emzirme odası ve engelli lavabosu da yer alacak.” dedi.