Belediyemiz, karla mücadeleye aralıksız devam ediyor

7 Ocak 2015 Çarşamba

Çorum Belediyesi, son yılların en yoğun kar yağışının yaşandığı bu günlerde karla mücadele çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kışın gelişi ile birlikte kar yağışı ve buzlanmaya karşı ekip oluşturan ve sürekli hazır bekleyen karla mücadele ekipleri yoğun kar yağışı sonrası öncelikli olarak cadde ve sokaklardan başlayarak mücadeleye devam ediyor.

Kar yağışının başladığı andan itibaren 100 personel, 3 greyder, 3 sıyırgılı tuzlama aracı, 6 elle tuzlama kamyonu, 8 elle tuzlama traktörü, 6 kepçe ve 4 pikap ile tüm mahallelerde yapılan karla mücadele çalışmaları için hemşehrilerimiz acil durumlarda 153 numaralı telefondan bilgi alabilirler.