21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

BELEDİYEMİZ KANDİL LOKUMU DAĞITTI

6 Şubat 2012 Pazartesi

Belediyemiz “Mevlid Kandili” vesilesiyle Çorum`daki tüm camilerde lokum dağıttı.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü yaptığı açıklamada, Peygamber Efendimizin doğum günü olan Mevlid Kandili nedeniyle 83 camide kandil lokumu dağıttıklarını belirtti.

Külcü, Alemlere rahmet olarak gönderilen Hazreti Muhammed’in doğumuyla birlikte asırlardan beri devam eden cehaletin yerini ilim, sevgi ve hoşgörüye bıraktığını ifade etti.

Mevlid Kandili’nin kalpleri aydınlatması dileğinde bulunan Külcü, “Bu mübarek günde bizler de Çorum Belediyesi olarak kentimizdeki cami ve mescitlerimize lokum dağıttık. Bütün Müslümanların ve hemşehrilerimizin Mevlid Kandilini kutluyorum. ” diye konuştu.