Belediyemiz kanal temizle aracı alıyor

21 Eylül 2016 Çarşamba

Şehrin rutin temizliği ve olağan dışı durumlarda vatandaşların mağdur olmaması için bütün önlemleri alıp gerekli ekipmanları bünyesine katan Çorum Belediyesi, atık su kanallarını temizlemek için alınacak Kombine Kanal Temizleme Aracını da envanter filosuna katacak.

Kombine kanal temizleme aracı alımı için gerçekleştirilen ihaleye, Güneri Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi katılarak teklif verdi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü`ne bağlı su teknisyenliği bünyesinde hizmet verecek olan araç, yüksek basınçlı su sistemi ile hat içerisinde yer alan atıkların temizlenmesini sağlayarak hem kanal yıkama hem de atık emişi için kullanılabilecek.