Belediyemiz, kan vermek isteyenleri evinden alıp tekrar evine bırakacak

3 Nisan 2020 Cuma

Belediyemiz, örnek bir çalışmaya imza atıyor. Kızılay’ın kan stoklarının azalması nedeniyle kan vermek isteyen ancak evinden çıkamayan vatandaşları Belediye ekipleri kan merkezine taşıyacak. Kan veren vatandaşlar daha sonra Belediye ekipleri tarafından tekrar evlerine bırakılacak.

3 Nisan Cuma gününden itibaren başlayacak olan uygulama ile Kızılay’ın kan stoklarının artmasına katkı sağlamak istediklerini belirten Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, vatandaşları kan vermeye davet etti. Aşgın, kan vermek isteyen herkesi evinden alıp kan merkezine getireceklerini ve sonrasında da yine Belediye ekipleri tarafından evlerine bırakılacağını kaydetti.

Belediyemiz, kan vermek isteyenleri evinden alıp tekrar evine bırakacak